VIND EEN ADEMCOACH BIJ U IN DE BUURT

NOORD HOLLAND

Naam: JANINE MULDER 
Plaats: Amsterdam & Abcoude
Voor de website en meer informatie over Janine klik hier.

Janine: Ik geloof in de kracht van adem- en lichaamswerk. Het is mijn wens om mensen door middel van de adem in contact te brengen met hun kern. Om zo authentieke keuzes te kunnen maken vanuit het hart in plaats vanuit de ratio, uit angst of gestuurd door het verleden of de omgeving. Ja durven zeggen tegen het leven vanuit je ware en volwassen zelf, dat is mijn missie.”

Naam: ISTA BOSZHARD
Plaats: Amsterdam & op locatie op aanvraag
Voor de website en meer informatie over Ista klik hier.

Ista “Gepassioneerd over de ongekende wijsheid en het zelfhelende vermogen van ons lichaam, nodig ik je graag uit te ervaren wat een bewuste, ontspannen en verbonden adem allemaal kan doen. Wat gebeurt er als je je lijf en je adem de ruimte geeft zonder er met je hoofd tussen te gaan zitten? Als je ‘ja’ zegt tegen al je ervaringen; of ze nu mooi, verdrietig, eng, liefdevol, pijnlijk of ongemakkelijk zijn? Dan kun je energie in beweging brengen, oude pijn transformeren en uiteindelijk een steeds groter gevoel van vrijheid en verbondenheid ervaren. En net als alles in de natuur, is het uiteindelijk zo ingenieus en eenvoudig tegelijk!”

Naam: NZINGA SORDAM
Plaats: Ijburg
Voor de website en meer informatie over Nzinga klik hier.

Nzinga “Ademwerk is een prachtig geschenk aan jezelf. Wat is er mooier dan zelf de verantwoordelijkheid terug te nemen over jouw eigen leven. En tegelijkertijd in overgave in dit grote mysterie genaamd het leven aanwezig te kunnen zijn. Te kunnen genieten. Door de verbonden transformerende ademhaling heb ik mijn eigen uitdagingen en angsten kunnen transformeren naar prachtige en diepe levensinzichten. Ik voel mij nu vrij in mijn hart, lichaam en geest. Ademwerk is het grootste cadeau wat ik mezelf heb gegeven.

Dit cadeau geef ik graag vanuit heel mijn hart door aan jou.”

Naam: ELSA SOPHIE GOVAARTS
Plaats: Haarlem
Voor de website en meer informatie over Elsa klik hier.

Elsa: “Een gezond contact met je binnenwereld is de basis voor een authentiek leven vol vitaliteit, voldoening en vrijheid. Met ademwerk, lichaamswerk & systemische coaching moedig ik je aan te zijn met wat er is, onverwerkte stukken te doorvoelen en patronen te doorbreken. Zo vergroot je de kwaliteit van je aanwezigheid, veranker je een stevige basis in jezelf en voel je je vrijer om het leven te leiden vanuit wie jij echt bent. Voel je welkom in mijn praktijk in Haarlem, ik begeleid je met zachtheid, humor en vertrouwen op jouw levensreis.”

UTRECHT

Naam: EVA KOENDERS
Plaats: Baarn
Voor de website en meer informatie over Eva klik hier.

Eva is betrokken en aanwezig. Vanuit haar achtergrond in de psychologie en haptonomie is zij een ervaren coach en begeleider. Spiritualiteit en persoonlijke groei is de ingang naar meer vrijheid en geluk in het leven en op dat pad is zij zelf ook continue in beweging. Een ademsessie bij Eva is liefdevol, veilig en nodigt uit om écht aanwezig te zijn met alles wat je voelt. Het hoofd en het lichaam zijn te ver van elkaar verwijderd en dat geeft spanning. Ademen legt al je patronen bloot, het lichaam vertelt het verhaal. 

GELDERLAND

Naam: MAAIKE VERSTRAATEN
Plaats: Doetinchem 
Voor de website en meer informatie over Maaike klik hier.

Maaike: ‘Ik nodig je uit om op reis te gaan naar jezelf. Om je te verbinden met jezelf en om je bewust te worden van dát wat er van binnen in je leeft.
Ademwerk is geen zoektocht naar oplossingen, het is een kans om te voelen, te ervaren en te laten gaan.
Ontspanning is voor mij de basis. Wanneer er geen ontspanning is, kun je niet openen naar een diepere laag in jezelf. En het is in die diepere laag waar patronen en blokkades zich hebben vastgezet.
Ik creëer een veilige bedding waarin je je met de diepere lagen in jezelf kunt verbinden. Door je ermee te verbinden ontstaat er bewustwording en dat geeft de mogelijkheid tot transformatie. Deze transformatie vindt plaats binnen de veilige grenzen van jouw adem en lichaam.
Ben jij klaar voor jouw ademreis? 
Ik begeleid je graag.

Naam: THERESIA HOFMAIER
Plaats: Nijmegen 
Voor de website en meer informatie over Theresia klik hier.

Theresia (1992) is energiek, vol humor en heeft een passie voor het begeleiden van mensen. Zij is Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heeft tijdens haar studie in 2016 haar eigen massagepraktijk Soul Touch Studio opgericht. “Ademwerk sluit prachtig aan op mijn missie om mensen te begeleiden in meer bewustzijn en aanwezigheid in hun lijf. Bewust Verbonden Ademen geeft de ingang om verschillende spanningsgebieden te openen. Door ons ademsysteem meer te openen, staan we meer leven toe, ervaren we meer ruimte, ontspanning, authenticiteit, zelfvertrouwen en een open hart. De ontdekking van mijn eigen adem heeft mij geholpen om met mildheid en tederheid te mogen voelen, daardoor voel ik me vrij, dankbaar en krachtig. Als we onze adem veranderen, verandert de manier waarop we ons voelen. De ontdekking van de kracht, wijsheid en heling van onze adem gun ik iedereen. 

OVERIJSSEL

Naam: YVONNE VAN LEIJEN 
Plaats: Zwolle
Voor de website en meer informatie over Yvonne klik hier.

Yvonne “Wat ik om mij heen zie -en zelf heb ervaren- zijn de schilden waarmee we onbewust zijn gaan leren leven. Mechanismen die ons door de dag heen brengen, staande houden of een strategie zijn om met (oude) pijnen om te gaan. Sinds het ademwerk op mijn pad is gekomen en ik dit structureel toe pas in mijn eigen practice ervaar ik de diepe transformatie. De vreugde van vrij(er) leven. De vreugde van volledigheid en de samenhang van lijf, hoofd en hart. De wijsheden van het voelend lichaam en liefdevol hart volgen en daarop vertrouwen. Ieder mens zou die volledigheid en vrijheid mogen ervaren! Ik begeleid jou in de ontmoeting met jezelf, met alles wat er vrij mag komen en ontstaat.”

Naam: DIMARA SCHUTTE 
Plaats: Kampen 
Voor de website en meer informatie over Dimara klik hier.

Dimara Wat ik zelf heb mogen ervaren met de adem is toestaan van ‘het leven’. Met ademwerk nodig ik jou uit om de levensenergie, ‘jouw adem’ in beweging te brengen. Een prachtige ontdekking die bij mij resoneert is: het woord ‘emotie’ komt van het Latijnse emotere, wat ‘energie in beweging’ betekent. Als je emoties uit balans zijn, of je staat jezelf niet toe ze te voelen en te uiten levert dat problemen op. Dit kan zich uiten in fysieke en emotionele blokkades.
Met ademwerk gaan we samen de levensenergie in beweging brengen om op een veilige manier ze te voelen, te uiten en de emotionele verwerking haar gang te laten gaan. Zelf heb ik mogen ervaren dat alles toestaan, het doorvoelen, de verschillende emoties die we in onszelf tegenkomen met alle lagen waar we doorheen mogen bewegen mij terugbrengt naar mijn authentieke zelf, mijn eigen kern. De adem is de tool die ik altijd bij mij heb en mij dag na dag uitnodigt om de donkere en lichte kanten van het leven te mogen omarmen en door alles toe te staan ze mij het volledige leven laten ervaren.”

Naam: KARIN BROUWER
Plaats: Twello 
Voor de website en meer informatie over Karin klik hier.

Ik ben Karin, ik begeleid jou de diepte in naar je gevoelswereld zodat je letterlijk meer ademruimte krijgt om van het leven te genieten. Doordat ik je uitnodig om je adem te verbinden, daarin te ontspannen en tegelijk aanwezig te blijven kunnen er mooie en diepe transformatie processen op gang komen. Je bent het waard adem je mee? 

Ademen is voor mij bewust aanwezig zijn in mijn lijf en in het moment.  Het geeft mij veiligheid, stevigheid en antwoorden om te mogen voelen wat ik voel. Het brengt en heeft mijn  bewustzijn naar een hoger niveau  en dichterbij mijzelf gebracht. 

DRENTE

Naam: BRAM VAN DIEPEN
Plaats: Buinerveen
Voor de website en meer informatie over Bram klik hier.

Het is mijn passie om mensen te helpen, te laten groeien en het beste in hen naar boven te halen. Ik bied je een luisterend oor en met behulp van prikkelende vragen en creatieve oefeningen zet ik je aan het denken. Het doel is je bewust te maken van het onbewuste. Op deze wijze leer ik je naar jezelf te kijken, inzicht te geven in jouw overtuigingen, gedachten en emoties om je gedrag te kunnen veranderen of accepteren.

“Stap in je Eigen Schoenen” heeft als doel jou krachtiger in je Eigen Schoenen te laten staan. Ieder mens is uniek en ik probeer aan te sluiten bij jouw individuele wensen en behoeftes. De kracht van adem is hierin een prachtig middel om jou te verbinden met je gevoel en hart om op deze puur naar jezelf te kijken en aan de slag te gaan.

BRABANT

Naam: TINE CARTUYVELS 
Plaats: Esch ( ’s Hertogenbosch )
Voor de website en meer informatie over Tine klik hier.

Ik help mensen door middel van adem-coaching bewustwording te brengen op (onverwerkte) ervaringen in hun leven. Door de verbonden adem-techniek heb je de mogelijkheid om emoties te doorvoelen waardoor ze kunnen transformeren. Ik help je graag hoe je de verantwoordelijkheid kan nemen voor je eigen leven. In iedereen schuilt er een ongelofelijke authenticiteit wat jou JOU maakt. Dat is toch ongelofelijk krachtig! Alles wat je nodig hebt is al in jezelf aanwezig. In deze hoofdelijke maatschappij vergeten we vaak de helende kracht van ons lichaam. Met ons hoofd proberen we controle te krijgen over hoe we ons voelen. Maar kan dat wel? We voelen immers met ons lichaam. Met liefdevolle aandacht begeleid ik je graag in de levensthema’s die zich aandienen tijdens een ademsessie. 

BLIJF OP DE HOOGTE 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met inspiratie, agenda en verdiepingsmogelijkheden.

GET IN TOUCH

CONTACT

Wil jij ervaren hoe je nog vollediger en vrijer kan leven door je adem volledig open en vrij te maken? Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en om samen met jou te werken.

NEEM CONTACT MET ME OP