VIND EEN ADEMCOACH BIJ U IN DE BUURT

NOORD HOLLAND

Naam: JANINE MULDER 
Plaats: Amsterdam & Abcoude
Voor de website en meer informatie over Janine klik hier.

Janine: Ik geloof in de kracht van adem- en lichaamswerk. Het is mijn wens om mensen door middel van de adem in contact te brengen met hun kern. Om zo authentieke keuzes te kunnen maken vanuit het hart in plaats vanuit de ratio, uit angst of gestuurd door het verleden of de omgeving. Ja durven zeggen tegen het leven vanuit je ware en volwassen zelf, dat is mijn missie.”

Naam: ELSA GOVAARTS
Plaats: Haarlem
Voor de website en meer informatie over Elsa klik hier.

Elsa: “Als ademcoach help ik je in een veilige omgeving naar meer innerlijke rust, vertrouwen en vrijheid. Met de adem als spiegel voor wat er in je leeft, kun je jezelf écht zien en zijn”

Naam: RUBEN VAN DIJK
Plaats: Zaandam
Voor de website en meer informatie over Ruben klik hier.

“Ieder mens draagt iets kostbaars in zich dat in geen ander te vinden is.” Dat te vinden is zijn weg. – Martin Buber

UTRECHT

Naam: EVA KOENDERS
Plaats: Baarn
Voor de website en meer informatie over Eva klik hier.

Eva is betrokken en aanwezig. Vanuit haar achtergrond in de psychologie en haptonomie is zij een ervaren coach en begeleider. Spiritualiteit en persoonlijke groei is de ingang naar meer vrijheid en geluk in het leven en op dat pad is zij zelf ook continue in beweging. Een ademsessie bij Eva is liefdevol, veilig en nodigt uit om écht aanwezig te zijn met alles wat je voelt. Het hoofd en het lichaam zijn te ver van elkaar verwijderd en dat geeft spanning. Ademen legt al je patronen bloot, het lichaam vertelt het verhaal. 

GELDERLAND

Naam: THERESIA HOFMAIER
Plaats: Nijmegen 
Voor de website en meer informatie over Theresia klik hier.

Theresia (1992) is energiek, vol humor en heeft een passie voor het begeleiden van mensen. Zij is Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heeft tijdens haar studie in 2016 haar eigen massagepraktijk Soul Touch Studio opgericht. “Ademwerk sluit prachtig aan op mijn missie om mensen te begeleiden in meer bewustzijn en aanwezigheid in hun lijf. Bewust Verbonden Ademen geeft de ingang om verschillende spanningsgebieden te openen. Door ons ademsysteem meer te openen, staan we meer leven toe, ervaren we meer ruimte, ontspanning, authenticiteit, zelfvertrouwen en een open hart. De ontdekking van mijn eigen adem heeft mij geholpen om met mildheid en tederheid te mogen voelen, daardoor voel ik me vrij, dankbaar en krachtig. Als we onze adem veranderen, verandert de manier waarop we ons voelen. De ontdekking van de kracht, wijsheid en heling van onze adem gun ik iedereen. 

DRENTE

Naam: BRAM VAN DIEPEN
Plaats: Buinerveen
Voor de website en meer informatie over Bram klik hier.

Het is mijn passie om mensen te helpen, te laten groeien en het beste in hen naar boven te halen. Ik bied je een luisterend oor en met behulp van prikkelende vragen en creatieve oefeningen zet ik je aan het denken. Het doel is je bewust te maken van het onbewuste. Op deze wijze leer ik je naar jezelf te kijken, inzicht te geven in jouw overtuigingen, gedachten en emoties om je gedrag te kunnen veranderen of accepteren.

“Stap in je Eigen Schoenen” heeft als doel jou krachtiger in je Eigen Schoenen te laten staan. Ieder mens is uniek en ik probeer aan te sluiten bij jouw individuele wensen en behoeftes. De kracht van adem is hierin een prachtig middel om jou te verbinden met je gevoel en hart om op deze puur naar jezelf te kijken en aan de slag te gaan.

LIMBURG

Naam: DENNIS KERCKHOFFS
Plaats: Maastricht
Voor de website en meer informatie over Dennis klik hier.

Je lijf zit vol innerlijke wijsheid. Leren luisteren en voelen naar wat je lijf te vertellen heeft, opent de weg naar meer groei en veerkracht. KIEM Praktijk is ontstaan uit mijn fascinatie voor groei – van plantjes tot personen – en de wens om mijn kennis en vaardigheden omtrent persoonlijke transformatie met anderen te delen. Met deskundige aandacht en intuïtieve zachtheid begeleid ik je graag bij jouw proces van contact maken met je lijf met en luisteren naar jezelf. Want alle groei begint met contact!

BLIJF OP DE HOOGTE 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met inspiratie, agenda en verdiepingsmogelijkheden.

GET IN TOUCH

CONTACT

Wil jij ervaren hoe je nog vollediger en vrijer kan leven door je adem volledig open en vrij te maken? Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en om samen met jou te werken.

NEEM CONTACT MET ME OP