BREATH INTENSIVE RETREAT

Freek Dam en Fenneke Dam nodigen je uit om deel te nemen aan de Breath Intensive Retreat.

Tijdens deze retraite maken we gebruik van ademtechnieken en energiewerk om ervaringen uit het verleden diep te doorvoelen. Ervaringen die ons ervan weerhouden om vrij, open en gelukkig te leven.
Om vanuit authentieke vrijheid te kunnen leven, moeten we eerst leren om te ontspannen en bewust aanwezig te zijn in het moment, in hoe ons leven nu is. Dit is de eerste en meest essentiële stap op ons spirituele pad.
We vragen je om de wijsheid van je eigen ademhaling te volgen op deze inspirerende reis naar binnen en zo de weg vrij te maken voor wezenlijke verandering.

Door bewust te ademen open je naar dat wat zich afspeelt in de schaduw van je bewustzijn. Tijdens de verschillende ademsessies krijg je de gelegenheid om in contact te komen met datgene wat zich onder de oppervlakte bevindt, om te worden wat je altijd al was/ bent geweest.

Verandering en transformatie zijn geen dingen die je zomaar overkomen. Ze vereisen moed, toewijding en doorzettingsvermogen. Maar de beloning is overweldigend. Zodra je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk, is alles mogelijk!

Het ochtendprogramma bestaat uit yoga, meditatie met pranayama en een transformerende ademsessie.
In de middag een subtiele adem groepssessie, Chi Gong en lichaamsbewustzijnsoefeningen.
In het avondprogramma is er een gecombineerde sessie, waarbij verschillende ademtechnieken, Chi Gong en bio energetica een belangrijke rol spelen.
Het programma biedt verder volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van een wandeling in de prachtige omgeving.

De begeleiders van de retraite leven en werken beiden in Nederland. Freek Dam is een ervaren spiritueel gids en psycholoog/coach. Fenneke is trainer, ademcoach en ervaren yogalerares.
Zij kijken met enthousiasme uit naar de retraite en staan klaar om je te begeleiden en te inspireren op jouw pad naar meer vrijheid en geluk.

Docenten Freek Dam en Fenneke Dam

Wat wordt je aangereikt

  • Yoga en ademmeditatie
  • Pranayma en de bewust verbonden adem techniek
  • Chi Gong en lichaamsbewustzijnsoefeningen
  • Inhoudelijke uitleg en begeleiding van de adem

Wanneer & Waar

Datum: 7 Januari 2024 – One Day Retreat
Waar: Yoga Centrum Twello ( Nederland )
Prijs: € 225,-  incl. programma & lunch
Aanmelden

Datum: 1 t/m 6 April 2024
Waar: Mandali ( Italië)
Aanmelden

Datum: 17 t/m 19 Mei 2024
Waar: De Hoorneboeg (Nederland) 
Prijs: € 695,-  p.p. voor een tweepersoonskamer / € 795,-  voor een eenpersoonskamer incl. programma, maaltijden en overnachting.
Aanmelden