ONE DAY RETREAT

Werkelijke verandering komt van binnenuit. Als je adem verandert, verander jij, verander jij dan verandert je leven.

Tijdens deze one day retreat word je uitgenodigd om diep naar binnen te gaan en te ontspannen in dat wat er in jezelf leeft. Alles dat we werkelijk toestaan in onszelf valt samen met de stilte die we zijn en vanuit die stilte wordt vrijheid geboren.

Freek en Fenneke geven al jarenlang retreats en zijn experts op het gebied van adem en transformatie, zij kijken er naar uit om je te begeleiden tijdens deze vitaliserende en inspirerende dag.

We zullen gebruik maken van ademtechnieken en energiewerk om opgeslagen en vastgezette ervaringen/energie te doorvoelen en fundamenteel in beweging te brengen.

We zullen in de ochtend verschillende transformerende ademtechnieken beoefenen die onze persoonlijkheid volop in beweging brengt. Tijdens de middag wordt er voor een gezonde lunch gezorgd waarna er tijd is om een wandeling te maken in de mooie omgeving. Daarna zullen we ons richten op meer energetisch ademwerk, lichaamsbewustzijn en bio-energetica.

Docenten Fenneke Dam & Freek Dam 

Wat wordt je aangereikt

  • Ademmeditatie
  • De bewust verbonden adem techniek
  • Energetisch ademwerk
  • Bio-energetica
  • Inhoudelijke uitleg en begeleiding van de adem

Wanneer & Waar

Datum: Zondag 7 Januari 2024 – wachtlijst
Zondag 9 Juni 2024
Tijd: 10.00-17.00 uur
Waar: Yoga Centrum Twello (Nederland) 
Prijs: € 225,-  p.p. inclusief lunch en programma 
Aanmelden


ONE DAY RETREAT

Docenten Fenneke Dam 

Wat wordt je aangereikt

  • Yoga en ademmeditatie
  • De bewust verbonden adem techniek
  • Inhoudelijke uitleg en begeleiding van de adem

Wanneer & Waar

Datum:
Zondag 21 April 2024 van 10.00-17.00 uur
Zondag 4 Mei 2024 van 1000-17.00 uur
Waar: De Hoorneboeg (Nederland) 
Prijs: € 175,-  p.p. inclusief lunch, koffie, thee en gezonde tussendoortjes
Aanmelden

Ademhalen – vaak ben je er niet bewust mee bezig. Wat als je er wel bij stil zou staan en wat levert het je op als je je ademhaling zou verbeteren? Daarover gaat deze workshop. Over ontspannen, in contact zijn met je lichaam, energie laten stromen en transformeren.

Tussen 9.30 en 10.00 uur ben je welkom en is er tijd voor een kop thee of koffie met iets lekkers erbij. Je hebt de tijd om de plek te leren kennen en alvast de groep te ontmoeten.

Ademwerk gaat in de eerste plaats over bewustwording. Na een welkom en eerste introductie over wat ademhaling voor je kan doen, oefen je in de ochtend verschillende ademtechnieken die je verbinden met dat wat onbewust in jou aanwezig is. Zo kom je steeds dichterbij dat wat in jou leeft – soms zacht en subtiel, soms helder en aanwezig – alles wat zich voordoet is even waardevol om te ontdekken omdat het iets zegt over jou.

Tussen de middag verzorgt restaurant Bij de Tuinman een heerlijke, vegetarische lunch. Ook heb je de tijd om even lekker naar buiten te gaan.

Na de lunch verdiepen we de dag, door je te laten ervaren hoe behulpzaam beweging en ontspanning is bij het loslaten van spanning. De ademhaling blijft steeds de leidraad – en zo wordt je geleidelijk aan steeds meer vertrouwd met dit anker in jezelf, dat er hoe dan ook altijd is, en de wijsheid die het je kan geven.

Rond 17:00 uur ronden we de dag af, nadat we de tijd hebben genomen voor e.v.t vragen en om de ervaringen van deze dag met elkaar te delen.