Privacyverklaring Ademwerk

Bescherming persoonsgegevens:
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt.
Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

Ademwerk
Van Reigersbergenstraat 320
1052 WT Amsterdam

KvK: 59769130
BTW: NL19918500B01
IBAN: NL69 TRIO 0198420153

Welke gegevens verzamelen we?
Alleen wanneer je hebt aangegeven dat je e-mails van Ademwerk wilt ontvangen, of een afspraak hebt aangevraagd of een contactformulier hebt ingevuld, zal aan jou gevraagd worden, via mail of tijdens de sessie, naar je persoonsgegevens. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
Voor- en achternaam
e-mailadres
Telefoonnummer
Adres

Met welk doel gebruiken we jouw persoonsgegevens?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
– Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van e-mails en voor het registreren van onze afspraak met jou. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via een afspraak bij Ademwerk.
– Je voor-en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer die opgeeft, worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag. We zullen je éénmalig een e-mail sturen om toestemming te vragen of je vaker een e-mail met nieuws van Ademwerk wilt ontvangen. Hiermee voldoen we aan de eisen op grond van de Wet AVG. Bij geen toestemming worden de door jou ingevulde gegevens aan het einde van iedere maand verwijderd Ook hiermee voldoen we aan de eisen die de Wet AVG aan ons stelt.

Jouw gegevens bij Ademwerk
Wanneer je bent ingeschreven voor onze e-mails, je hebt aangemeld voor een afspraak of wanneer je een contactformulier hebt ingevuld en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door een replay te sturen met de vermelding geen mails meer te willen ontvangen.

Cookies
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

Google Analytics
Google Analytics gebruiken wij als statistiekenpakket. Dit doen wij omdat we heel graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren.

Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Uitschakelen
Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

Social Media
Ademwerk wil het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Links
Op de website van Ademwerk kun je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Ademwerk om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn
Ademwerk bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.
De gegevens in ons systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.