Jouw ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft. De meesten van ons ademen oppervlakkig en onbewust. Dit manifesteert zich in zowel fysieke, als mentale en emotionele klachten, zoals lage energie, rusteloos, neerslachtigheid en gebrek aan grip op je leven.
We voelen ons uit balans.

Als ademcoach leer ik je weer vol, diep en in een flow te ademen. Onder begeleiding nodig ik je uit om laag voor laag oude pijnen en geblokkeerde energie los te laten. Het vraagt om moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen om door te ademen in alles wat naar de oppervlakte komt. Uit ervaring blijkt dat deelnemers meer rust, (levens)energie, helderheid en een diep vertrouwen in het leven ervaren.

HOE DIEPER JE ADEMT HOE DIEPER JE LEEFT

ADEMCOACHING

INDIVIDUELE
COACHING & TRAJECTEN

Bij individuele sessies is er volledige aandacht voor jouw proces en wordt specifiek gewerkt aan jouw thematieken. Na een uitgebreide intake gaan we laag voor laag de diepte in en begeleid ik je stap voor stap naar meer vrijheid en verbinding in jouw leven. Lees meer.

GROEPS SESSIES

ADEMCIRKELS,
WORKSHOPS & TRAINING

Vind hier een rijk aanbod aan kennismaking en verdieping. Ervaar hoe een groep je kan spiegelen en kan helpen openen om dieper in jezelf af te dalen. Ontdek de mogelijkheid om adem te combineren met (emotioneel) lichaamswerk en energiewerk. Lees meer.

INTENSIVES

RETREATS &
EVENEMENTEN

Neem de tijd om op de meest waanzinnig mooie plekken te zakken in het moment, te zakken in jezelf. Door bewust toe te staan je hart te openen naar alle delen in jezelf ben je steeds meer instaat de schoonheid van jezelf te zien én het leven volledig te ervaren! Lees meer.

BREATH DEEPLY, LIVE FULLY.

WAT IS ADEMWERK?

Tijdens een ademsessie ademen we verbonden. Doorgaans ademen we oppervlakkig, waarbij we niet volledig gebruik maken van alle ademgebieden (buik, flanken en borst).
Lees meer.

HOE VERLOOPT EEN ADEMSESSIE?

We beginnen met een intake, we zullen ingaan op je huidige staat, je achtergrond en je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. De ademtechniek wordt uitgelegd, waarbij er ruimte is voor vragen.
Lees meer.

IS ADEMWERK GESCHIKT VOOR JOU?

Een ademsessie werkt helend op verschillende niveaus. Het biedt je de mogelijkheid om negatieve overtuigingen, oordelen over jezelf en vastzittende/opgeslagen emoties los te laten.
Lees meer.

FENNEKE DAM

Fenneke Dam is ademcoach, trainer en eigenaar van Ademwerk, ook is ze
co-founder van de Opleiding tot Ademcoach. Ze geeft individuele sessies, groepssessies, trainingen voor particulieren en bedrijven en retreats in binnen en buitenland.

Fenneke gebruikt de helende werking van de adem en de wijsheid van het lichaam. “Tijdens het ademen verruimen we ons bewustzijn waardoor we steeds meer vanuit ons hart keuzes kunnen maken en authentieker in het leven kunnen staan.”

Met haar kundige, invoelende en liefdevolle manier ondersteunt ze jou en daagt ze je uit om je werkelijke authentieke zelf te herontdekken en ruimte te geven.

Iedereen die een diep verlangen voelt naar meer vrijheid, openheid en liefdevol aanwezig zijn is welkom.

Fenneke nodig je uit je leven ten volste te leven.

Lees meer over mij
BLIJF OP DE HOOGTE 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met inspiratie, agenda en verdiepingsmogelijkheden.

GET IN TOUCH

CONTACT

Wil jij ervaren hoe je nog vollediger en vrijer kan leven door je adem volledig open en vrij te maken? Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en om samen met jou te werken.

contact