In alles dat leeft zit levensenergie, zo simpel zou je het kunnen zeggen. Deze levensenergie is altijd aanwezig, ze stroomt door ons heen en overal om ons heen.

Met onze aandacht sturen we deze energie een richting op, dit doen we soms bewust maar het meeste van de tijd gebeurt dit onbewust.
Daar waar we onze aandacht op richten stroomt energie naar toe, dus daar waar we de meeste focus op hebben, trekken we onze realiteit in.

Als je bijvoorbeeld net een nieuwe auto hebt gekocht dan zie je dat type ineens overal.
Of als er een diepgewortelde overtuiging is dat je partner uiteindelijk toch bij je weg zal gaan, dan zal dit uiteindelijk ook gebeuren, omdat je daar je energie, bewust of onbewust, naar toe hebt gestuurd.

Nu wetende hoe energie werkt, is het dus ook niet interessant om na de denken wat je níet zou willen of waar je tegen bent, omdat je jouw aandacht dan daarnaartoe brengt en het dus uitnodigt je realiteit in.
Veel interessanter is het om te voelen waar je vóór bent, wat je diepste verlangens zijn.
Welke levenskwaliteiten wil jij uitnodigen in je leven? Hoe wil je met jezelf omgaan, met je medemens en met de aarde?

Voor aanvang van een ademsessie doen we dat heel bewust, we zetten een zorgvuldig gekozen intentie, daarmee planten we als het ware een zaadje die we tijdens de ademsessie leven in blazen. We brengen onze aandacht naar de stip die we op de horizon hebben neergezet en gaan door alle obstakels (oude pijnen, overtuigingen, blokkades) heen om uiteindelijk aan te komen bij de stip.
Dit betekent groei, dit betekent een andere realiteit creëren.

Jij bent puur bewustzijn van licht, jij bent levensenergie in de puurste vorm.
En met je aandacht creëer je.

Laat mij een instrument zijn voor het licht.
Laat mij het licht in de ander bekrachtigen
Laat mij het licht in mezelf bekrachtigen
Laat mij bijdragen aan het licht op deze aarde.

En ik kies bewust om in elke situatie mijn aandacht te schenken aan het herkennen van dat licht. Zodat mijn energie bijdraagt aan de trillingsfrequentie van het collectieve veld en het slechts een kwestie van tijd is voordat het zichzelf gaat uitdrukken in de wereld.

Ik wens je licht en liefde.

Liefs, Fenneke