Summer Game

Een paar zomers geleden spraken mijn toenmalige lief en ik af, tijdens onze roadtrip naar het zuiden, om 2 weken lang JA te zeggen op alles. Dus als de één iets voorstelde dan zei de ander daar JA op.

Maar ook van buiten af, als iemand anders voorstelde, gaan jullie mee om te zwemmen, dan zeiden we JA. Puur als experiment om te ervaren hoe het is als je mee stroomt met wat het leven vraagt.

Ik zeg niet dat dit de juiste manier van leven is, maar ik deel graag mijn ervaring met je.

Want wat ik die zomer heb ervaren  was een ongekende harmonie in onze relatie en tegelijkertijd op een nieuwe manier in het moment zijn. Door mijn persoonlijke verlangens vanuit het ego voor deze 2 weken los te laten, zoals: Ik wil dít en op déze manier, viel de strijd en het conflict weg, de strijd met wat er aanwezig was in het moment viel weg. Mijn constante overgave aan het moment zorgde ervoor dat ik niets anders had dan dit moment.

Ik zou je deze zomer willen uitnodigen om het eens te proberen, spreek een dag of een week of desnoods een paar uur samen met je liefdes partner, vriend, vriendin, moeder of met wie je dan ook bent, af dat jullie enkel JA mogen zeggen. JA tegen wat zich aandient en wat er naar je toekomt.

Je mag zelf ook voorstellen doen hé 😉

En ik ben heel benieuwd hoe dit voor je is!

Stuur me gerust een mail, ik vind het leuk om van je te horen.